[title]Introductie[/title]

Labyrinth Onderzoek & Advies doet momenteel onderzoek naar het minimabeleid van de gemeente Nieuwegein. Hierbij zijn we vooral benieuwd naar de ervaringen van zzp'ers en AOW'ers.

Het invullen van de vragenlijst duurt circa 15 minuten. Onder de mensen die meedoen aan het onderzoek worden 10 VVV-bonnen ter waarde van €20 verloot. U komt hiervoor in aanmerking als u de vragenlijst volledig en naar waarheid invult. Aan het einde van de vragenlijst vragen wij u om uw contactgegevens. Uw contactgegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te kunnen nemen als u één van de bonnen heeft gewonnen. Het onderzoek is compleet anoniem en Labyrinth verwijdert eventueel opgegeven contactgegevens uiterlijk 3 maanden na afloop van het onderzoek.

Mogelijk heeft u deze vragenlijst al eerder via een andere weg ontvangen en ingevuld. U hoeft de vragenlijst maar één keer invullen.

Heeft u vragen over het onderzoek? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 030 - 262 71 91 of via info@labyrinthonderzoek.nl. Vermeld hierbij dat het om het onderzoek naar het minimabeleid in Nieuwegein gaat.